de setembre 2024

 A la llar, sempre ens agrada aprofitar cada estació de l'any per connectar els infants amb el món que els envolta. Avui dilluns, hem celebrat l'arribada de la tardor amb una proposta molt especial: l'estampació de mans amb els colors típics de la temporada (vermell, groc, taronja i marró).

El resultat ha estat un mural preciós que ara decora la paret de la llar.

Amb aquesta proposta hem donat una càlida benvinguda a la tardor, omplint l'espai de color i somriures. Sens dubte, una manera fantàstica de celebrar el canvi d'estació.









Aquesta setmana a la llar, hem dut a terme una activitat especial que ens ha permès connectar els infants amb la natura i la tradició de la verema. Hem fet un experiment amb el raïm que ha encantat als nens i nenes. S’ho han passat d’allò més bé!

Després d'explicar què és la verema i d'observar vam experimentar amb els raïms (van menjar i van aixafar-los amb les mans), una experiència sensorial que els infants van gaudir plenament. Va ser un moment molt divertit, ple de rialles, mentre descobrien la textura i olor dels raïms xafats.






 Bon inici de curs 2024-2025!

Ha estat una setmana molt intensa a la llar d'infants SAFA Avinyó. Aquesta setmana hem donat la benvinguda als nostres nens i nenes de la llar d'infants, i hem fet els dies d'adaptació. Han estat uns dies plens d'emocions. De mica en mica hem pogut veure com els petits/es cada vegada s'anaven adaptant a la rutina i a les mestres. Han iniciat nous vincles afectius amb companys/es nous.

Aquí us deixem algunes fotografies d'aquests dies!



















Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.