Setmana de Carnaval!

La setmana passada ens ho vam passar d'allò més bé! El Rei Carnestoltes cada dia ens va fer venir a l'Escola amb alguna cosa divertida: amb un pentinat estrafolari, amb la cara pintada, amb pijama, amb un davantal i amb un mocador!!!



I per acabar la setmana... vam fer una GRAN RUA DE CARNAVAL PELS CARRERS DEL BARRI PER LLUIR BÉ LES DISFRESSES QUE VAM FER A L'ESCOLA!!!

Tothom ens mirava bocabadat! El fil conductor de les disfresses eren els contes tradicionals.

La classe de les Granotes (P-3) es va disfressar de Patufet, tots amb barretines, armilles, faixes i un enorme dineret! Les dues mestres anaven de bou i de col!



La classe dels Talps (P-4) es va disfressar de tots els personatges del conte de "La rateta que escombrava l'escaleta". Totes les nenes anaven de ratetes presumides i els nens anaven disfressats de gall, ànec, porc, ase, llop i de gat! Les mestres també es van disfressar de ratetes que escombraven l'escaleta! Les disfresses les van confeccionar entre tots, per això ho havien de fer amb molt de compte!



La classe de les Sargantanes (P-5) van treballar el conte de "Els tres porquets". Hi havia porquets petits, mitjans i grans i 5 ferotges llops!!! Les mestres també es van disfressar de llop afamat i de porquet! Les disfresses les van fer sols, però amb les cues ens van ajudar els nostres padrins.



Deu ni do quina fila que fèiem! Apa, fins l'any vinent Rei Carnestoltes!!!
Etiquetes de comentaris: , , , , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.