Jocs Florals

El dilluns passat vam celebrar a l'Escola els Jocs Florals. Els nens i nenes del parvulari vam participar al concurs de dracs i a més a més els nens de P5 van llegir un conte inventat col·lectivament.

Els guanyadors del concurs de dracs van ser:

P - 3: Maria

P - 4: Jeremy

P -5: Juan Felipe

Les mestres ho vam tenir molt díficil, tots estaven molt bé.




[gallery]


Conte colectiu dels nens i nenes de P5



Les aventures d'en Caramolla


Hi havia una vegada, un nen que es deia Caramolla que vivia a la selva. Un dia, quan es va fer de nit, en Caramolla va ensopegar amb una pedra i es va donar un cop al cap. Una exploradora que passava per allà el va ajudar i el va curar. Al cap d’una estona van veure unes petjades de llop i les van seguir. Van arribar a una cova molt fosca. Van entrar amb la llum d’un llumí i van sortir tot de rat-penats. A dins van trobar un llop dormint.

Com que el volien veure, es van amagar per espiar-lo. Quan el llop es va despertar es van espantar molt i es van posar a tremolar. Van marxar corrents però el nen no corria prou així que l’exploradora el va agafar a coll per salvar-lo.

Quan es van allunyar, el nen va agafar una flor molt bonica i li va regalar a l’exploradora per donar-li les gràcies per haver-lo ajudat.

I vet aquí un gos, i vet aquí un gat, aquest conte s'ha acabat!!!

També vam cantar la cancó Surt sol, solet!






Etiquetes de comentaris: , , , , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.