Juguem i aprenem tots junts!!!

Fa setmanes que els nens i nenes del parvulari estem fent racons cooperatius. Què són? Són espais de joc on barregem en 5 grups tots el nens i nenes de P3, P4 i P5 per fer una activitat diferent. Ens nens de P5 tenen l'oportunitat de convertir-se en petits mestres, mentre que els nens de P3 i P4 poden aprendre dels més grans. Aquest any els racons són:

Racó de teatre, on la Clara els explica el conte dels "Bons amics" i després ells el representen. Aquí us deixem un enllaç on podeu trobar el conte.

https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=110258442099006389783&target=ALBUM&id=5560306329629425745&authkey=Gv1sRgCLPOufCA0Y7THg&feat=email

Racó de la botiga, la Rosa prepara una fruiteria, els nens tenen l'oportunitat d'aprendre nou vocabulari, d'escriure petites llistes de la compra i d'iniciar-se en el món de l'intercanvi.

Racó de collage, aquest any els alumnes del parvulari estan treballant un pintor i la Susana els hi té preparat un mural d'aquest pintor, entre tots han de decidir quins colors posar.

Racó de les bitlles, la Goretti els acompanya al pati i allà s'han de posar d'acord en els torns de llançament, de buscar la millor  col·locació de les bitlles,...

Finalment el racó de les cortines, els nens i nenes enfilen macarrons de colors tot seguint una sèrie que abans han hagut de decidir.

Mireu, mireu,....

Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.