Els oficis!!!

Hem començat un projecte nou, aquesta vegada el dels Oficis i l'hem treballat amb molta il•lusió ja que aquesta vegada podien entrar els pares i mares a la classe per fer-nos cinc cèntims del seu ofici.
Ens han visitat el pare del Gabriel, en Taulant, que ens ha explicat l'ofici d'escultor i ens ha ensenyat com tallar la fusta per fer una escultura.
La Mare del Gabriel, la Míriam, ens ha explicat l'ofici de les higienistes dentals, ens ha explicat quantes dents tenim, que hem de fer servir per netejar-les, en quins moments del dia, com ho hem de fer i quins aliments hem d'evitar per no tenir càries.
La mare del Aitor, la Natalia, ens va explicar l'ofici de perruquera, ens va ensenyar les seves eines de treball i ens va pentinar a tots i a totes.
La mare del Joab, la Leo, ens ha explicat el seu ofici de cosidora, com es fa un patró, com es talla i es cus, i ens ha fet un regal que ens ha fet molta il•lusió: una bosseta per l’esmorzar...moltes gràcies Leo!!
I per últim, hem fet una visita a la botiga de la Núria i la seva mare, la Glòria, ens ha ajudat a escollir la roba per fer la cua del drac de Sant Jordi, ens ha posat la faixa de geganter i la mantilla de catalanes. També hem pogut fer servir la seva Caixa registradora!!
Moltes gràcies a tots els pares i mares que heu pogut venir a compartir amb nosaltres els vostre ofici. Ha estat molt divertit!!!

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.