CINC CÈNTIMS DE LA REUNIÓ DE DIMECRES 8 D'OCTUBRE

Hola famílies,

Per aquelles famílies que no han pogut assistir a la reunió d'aquesta tarda, us farem arribar un fulletó on  queda reflectit els aspectes metodològics, educatius i organitzatius que formen part de l'etapa educativa dels vostres fills /es (1r Cicle d'Educació Infantil).

A continuació, us fem arribar les informacions que hem destacat a la reunió:

- HORARI LLAR D'INFANTS: L'hora d'entrada a la Llar d'infants és a les 9:00h fins les 9:15. Si alguna família ho necessita, us recordem que disposem d'un servei d'acollida matinal que funciona de 8h a 9h.

- PUNTUALITAT: Demanem que en la mesura de la vostra disponiblitat sigueu el més puntuals possibles a les hores d'entrada i sortida. Sobretot, a la sortida del migdia (12:45) perquè d'aquesta manera agilitzeu el funcionament del menjador dels nens i nenes que es queden a dinar a l'escola.

- ACOMIADAMENTS: Us encoratgem a que quan us acomiadeu dels vostres fills/es ho feu de manera natural, amb seguretat i confiança per poder transmetre aquest sentiment als infants. Si allargueu massa aquesta estona no ajudeu a la tranquil·litat d'aquests.

- ESMORZARS: Us recordem que aquest ha de ser un petit àpat, que els infants han de venir esmorzats de casa.

- ANIVERSARIS: És una oportunitat per visitar la classe i celebrar amb nosaltres l'aniversari del vostre fill/a. Si voleu convidar a esmorzar/berenar als companys i companyes, nosaltres us demanem que sigui un aliment comprat (NO FET DE MANERA DOMÈSTICA) i que no cal que us suposi un alt cost econòmic. Us recomanem que penseu en coses com un pa de pessic,unes magdalenes, unes galetes,etc 

- PERSONES: Actualment, disposem de la col·laboració de terceres persones al Cicle, com són les noies de pràctiques.

- BATES: Encara no hem enviat les bates perquè per la calor no les hem fet servir. Aquesta setmana ja les enviarem perquè sí les hem posat.

- FOTOS: Aquelles famílies que encara no ens han portat les fotografies dels seus fills/es els hi preguem que ho facin el més aviat possible per poder ajudar a la autonomia dels infants i per compartir qui són els membres de la seva família.

- NECESSITEM UN CASTANYER/A I UN/UNS REI/S D'ORIENT! com d'altres anys demanem la participació de les famílies per a col·laborar en la celebració de la festa de la Castanyada i del Nadal.

- CONTROL D'ESFÍNTERS: Aquelles famílies que ja vulguin iniciar aquest procés que es posin en contacte amb nosaltres de manera individual.

- ENTREVISTES PERSONALS: A la cartellera de l'entrada hi ha penjat un horari per a què vosaltres escolliu quina franja i dia us va millor per apuntar-vos per realitzar aquesta petita entrevista personal.

- MATERIAL DE REBUIG (ampolles de plàstic, recipients, rotllos de paper de WC, llaunes de llet, caixes de cartró, etc), ROBA, DISFRESSES, JOGUINES,ETC: Us fem saber que estem obertes a recollir aquest tipus de coses per a utilitzar a l'escola o per fer arribar a les famílies que ho necessiten.

Per últim agrair a les famílies que han pogut venir la seva assistència. Per qualsevol dubte, ens podeu enviar un correu electrònic a la nostra adreça: llarinfantssafaavinyo@gmail.com

Fins demà!
Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.