RECOLLIDA D'ALIMENTS

TEMPS D’ADVENT 

Benvolgudes famílies,
La Comissió de Pastoral de l’escola us proposa a tota la Comunitat Educativa i  també a la gent del barri, celebrar el temps d’Advent amb el lema:

“VULL SERVIR-TE MÉS”

Pretenem conscienciar els nostres alumnes de la importància de pensar en els altres, de ser solidaris. Hem d’intentar que la solidaritat sigui més que una paraula, sigui una actitud, i una manera de viure per sempre.
Al llarg del temps d’Advent Anirem treballant actituds per ajudar els nostres alumnes i fills vostres, a què puguin arribar a interioritzar-les i esdevinguin valors per a tota la seva vida.
Per reflectir de manera real i visible el desig de col·laboració de tots nosaltres, durem a terme:

Una campanya de recollida d’aliments.

Degut a la crisi econòmica en la qual estem immersos, voldríem demanar la vostra participació amb l’aportació d’aliments bàsics, que seran lliurats a  famílies i persones  del barri amb necessitats.
Es tracta d’un petit gest, però que amb la suma de petits gests podrem millorar una mica el nostre entorn.
Per això, durant els dies 3, 4 i 5 de desembre l’escola realitzarà la campanya, per tal que les famílies del nostre centre pugueu col·laborar en funció de les vostres possibilitats., també posarem una parada a la porta de l’escola per explicar i sol·licitar, tant la vostra col·laboració com la dels vianants i gent del barri en aquesta campanya.

  • Els aliments que podeu portar, bàsicament són: oli, llegums, arròs, pasta, llaunes de conserves, llet (que no sigui fresca), galetes, farina, sucre,...
  • Es recomana que no porteu res en envàs de vidre per evitar perills innecessaris.

Moltes gràcies pel vostre “GEST SOLIDARI”!!

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.