INFORMACIÓ IMPORTANT CURS 2015-2016

CÒPIA DEL FULL INFORMATIU A LES FAMÍLIES DE LLAR D’INFANTS


INICI DE CURS


Llar d’infants (nens i nenes d’1 i 2 anys):  Inici de les classes dilluns, 7 de setembre de 2015. El període d’adaptació serà del 7 al 10 de setembre. Dilluns 14 de setembre, ja hi haurà classes en horari normal.

El calendari del curs de Llar d’Infants és des del 7  de setembre fins al 30 de juny, al mes de juliol hi haurà Casal d’Estiu per Llar d’Infants fins el 22 de juliol.


Horari:            
  • Matí: de les 9h a les 12,45h.
  • Tarda: de les 15h a les 16,45h.



REUNIÓ INFORMATIVA:


Dijous 3 de setembre de 2015 a les 17:00h. 


a reunió és informativa per a les famílies, si us plau, si podeu no porteu els nens/es. En ella us explicaran els torns i horaris d’adaptació dels vostres fills/es, així com el material que heu de portar.


NOTA IMPORTANT

Les bates i motxilles es distribuiran a l’escola els dies 7 i 8 (dilluns i dimarts) de setembre de 2015 de 17 a 18,30 h.

BATA I MOTXILLA

Tots els alumnes han de portar la bata i la motxilla de l’escola degudament marcada i amb la tira per penjar-la.

MENJADOR ESCOLAR


El servei de mitja pensió pels alumnes de Llar d’Infants (1 i 2 anys) començarà el dia 14 de setembre (dilluns).

Tots els alumnes han de portar una bata diferent de la de la classe, i a més a més han de portar un pitet amb coll de goma, tot ha d’estar degudament marcat amb el nom.

L’import mensual del servei de menjador es calcularà en funció dels dies de classe de cada mes, per tant l’import podrà variar cada mes.

El tíquet diari de menjador s’ha de pagar el mateix matí o per avançat.

L’escola ofereix servei de pícnic els dies d’excursió als nens/es que es queden mensualment al menjador. Si un altre alumne/a vol pícnic ha d’haver pagat el tíquet 3 dies abans de la sortida.

Al menjador s’educa els nens/es perquè mengin de tot, si hi ha algun tipus d’aliment que no pot menjar, o si durant un temps el/la nen/a  ha  de seguir una dieta, cal portar l’informe del metge.

ACOLLIDA MATINAL

Hi haurà servei d’acollida matinal de 8 a 9 h del matí. Es pot fer ús d’aquest servei al llarg de tot els curs, per mesos o per dies. Els que es quedin per mesos es passarà el rebut pel banc. Comença el 14 de setembre fins al 21 de juny de 2016.



La Direcció.



Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.