Nadal fantàstic a infantil!

Durant el mes de desembre, els nens i nenes d'infantil hem fet un munt de coses. Totes elles fantàstiques. Primer, vam passar moooolts dies preparant la manualitat de Nadal i la postal. Ens ho vam passar molt fer fent-ho. P3 va fer un angelet fet amb les mans i els peus, P4 va fer un Tió amb un rotllo de WC i P5 va fer una espalmatòria amb guix i un pot de iogurt.



P4


P5


A part d'assajar cada dia les cançons i els poemes del festival de Nadal, vam fer el "calendari d'advent" on cada dia, per ordre, obríem una bosseta. De les bosses sortia una figura pel nostre pessebre.


També vam anar a veure el pessebre de Plaça Sant Jaume, el pessebre del claustre i la fira de Santa Llúcia de la Catedral.


I per últim, desprès de donar-li molt menjar al nostre Tió, vam picar-lo ben fort a veure si ja estava preparat per cagar. A alguns nens i nenes li va costar cagar, van tenir que prometre que es portarien millor, que vindrien a l'escola o que parlessin.

Tió de P3: un mòbil de joguina


Tió de P4: plastilina


Tió de P5: regles per dibuixar


Aprofitem aquesta entrada per agrair-vos la vostra assistència al festival de Nadal. Els petits de l'escola ho van fer molt i molt bé, tot i que estaven molt nerviosos. Moltes gràcies famílies!!
Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.