GRANJA

Bona tarda família, com ja sabeu, aquest divendres 20 anem d'excursió a la granja!!! Quina emoció!!!!!!!!!!!!!

Abans, però, recordem algunes coses importants:

- TOTHOM haurà d'estar a la Plaça Sant Jaume a les 9:00h EN PUNTNO ESPERAREM A NINGÚPERÒ, SI AQUELL DIA PORTEU COTXET, HAUREU DE DEIXAR-LO A L'ESCOLA A LES 8:45H (Per la porta taronja us obriran). Si no sou puntuals, no us podem garantir que el cotxet es pugui quedar a l'escola.

- TOTS els nens i les nenes hauran de venir amb la CREMA SOLAR POSADA de casa. 

- TOTS els infants hauran de portar una GORRA marcada amb el NOM


- Us preguem que TOTS els nens i les nenes portin a la seva motxilla una muda (marcada amb el nom) i 4 bolquers (si en porten). 

- Si algun nen o nena necessita prendre una pastilla "antimareig" per a la tornada, que ens ho faci saber amb antelació. 

TORNAREM ENTORN LES 16:45H. US HI ESPEREM A LA PLAÇA SANT JAUME!!!!! (els qui teniu cotxet, baixareu a l'escola amb nosaltres).

TOTS ELS INFANTS HAURAN DE VENIR ESMORZATS DE CASA però, amb un petit esmorzar a les motxilles (per exemple: unes galetes o una poma pelada i tallada o un petit entrepà). NO iogurts, si us plau.

- En el cas que algun nen o nena no pugui venir a l'excursió NO ES TORNARAN ELS DINERS ja que s'han avançat per pagar els monitors, la granja i l'autocar. 

Us mantindrem informats de qualsevol canvi que pugui sorgir! 

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.