P4- LES DARRERES SETMANES A LA CLASSE DE P4.

LA MONA


Abans de marxar de vacances de Setmana Santa els nens i nenes de P4 vam fer a la classe la nostra mona de Pasqua. Cada taula va fer la seva mona conjunta i a la tarda la vam poder menjar. Estava molt bona!!!


AMANIDA DE L'HORT

Després de fer la mona de pasqua vam collir els enciams i les bledes de l'hort i vam poder fer un petit tast a la classe!




RUA DE SANT JORDI

Hem tornat de vacances de Setmana Santa en un dia molt especial, la Diada de Sant Jordi, per celebrar-ho com sempre hem fet la tradicional desfilada. Amb els personatges principals de la Llegenda!





CONCURS DE DRACS

Com cada any la classe de P4 ha participat en el tradicional concurs de dibuix de dracs de Sant Jordi. Els nens i  nenes de 5è van venir a la nostra classe i van votar el seu preferit. Tot i que els va costa molt ja que tots eren ben bonics. Finalment la guanyadora ha esta la Brithney. Moltes felicitats a tots per participar i fer-ho tan bé!

FESTA DE L'ESCOLA

Avui hem celebrat la festa de l'escola, hem menjat xocolata amb xurros, hem fet proves i jocs diferents i per la tarda hem pujat a ballar al pati per classes. Ens encanta la festa de l'escola ens ho passem genial!








Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.