Ens encanta utilitzar les noves tecnologies!Les noves tecnologies han irromput en el món educatiu i han vingut per quedar-s'hi. Davant d'aquesta realitat, donat el seu potencial i gràcies al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de Ciutat Vella, durant uns mesos, podrem gaudir de diversos recursos que ens ofereixen en préstec, per així poder integrar-los a les nostres aules i millorar l'aprenentatge del nostre alumnat.

Durant tota aquesta setmana, ja hem començat a treballar amb els iPads, el robot “Mind Designer” i “Doc el Robot”; amb els quals hem introduït aspectes bàsics de la robòtica i hem après a programar-los per tal que portessin a terme diferents missions. Ens ho hem passat molt bé!

Ha sigut una setmana molt divertida, on tots i totes hem estat molt motivats fent ús dels iPads i on hem anat descobrint com funcionaven els robots mentre ens endinsàvem en la seva programació.

Estem molt agraïts al CRP de Ciutat Vella per donar-nos l’oportunitat de treballar amb aquests materials! 

A continuació, podreu trobar més fotografies de les experiències viscudes durant aquesta setmana fent click a Noves tecnologiesDesitgem que us agradin!


Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.