AMIC INVISIBLE

Com va començar tot? Vam posar en un pot els 14 noms dels nens i nenes de la classe. Cadascú havia d’agafar un paper, llegir-lo sense dir res a ningú i guardar-lo.  En el transcurs d’una setmana cada nen/a hauria de ser l’amic o l’amiga invisible del nen/a que li havia tocat. 

I què fa un amic? Un amic ens tracta bé, és simpàtic, té detalls que ens fan sentir bé, ens diu coses agradables, ens valora les coses bones, s’interessa per les coses que ens agraden….


Quina setmana més intensa i… - què difícil és guardar un secret!-. Corredisses per amagar notes sense que ens vegi ningú,  nens i nenes que intentaven esbrinar els gustos del seu amic invisible, il·lusió cada cop que algú trobava alguna cosa, molts somriures, rialles, recollir totes les notes i detalls per penjar-los en un mural…

Finalment, va arribar l’hora de conèixer qui havia estat cuidant de nosaltres, qui havia estat el nostre amic invisible. Per fer-ho, ens vam fer l’últim detall, pensat i adreçat exclusivament al nostre amic invisible.

En el següent enllaç: AMIC INVISIBLE, trobareu un recull fotogràfic de l'experiència.





Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.