LES CINC GRANS RELIGIONS DEL MÓN!

Els nens i nenes de 6è hem visitat l’espai interreligiós de la fundació Migra Studium. Un espai d’acollida que fomenta l’apropament a la diversitat i treballa perquè les relacions basades en la interculturalitat esdevinguin una realitat en el nostre entorn. Gràcies a les activitats i dinàmiques que ens han proposat, hem pogut centrar la mirada en el fet religiós i en la diversitat de creences que conviuen en la nostra ciutat, Barcelona. 

La visita al Migra Studium ens ha permès veure en primera persona tot el que hem treballat a religió, ja que, en el transcurs d’aquest trimestre, en grups cooperatius hem investigat les cinc grans religions del món. Per fer-ho, hem cercat informació de les creences, els temples, els llibres sagrats, els símbols i celebracions pròpies de cada una d’aquestes. Finalment, hem fet una exposició als companys de tot allò que hem après. 

En el següent enllaç: "ESPAI INTERRELIGIÓS (MIGRA STUDIUM) + EXPOSICIÓ "LES 5 GRANS RELIGIONS",  trobareu un recull fotogràfic de la sortida i les  exposicions realitzades a l’aula! 










--> -->
Etiquetes de comentaris: , , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.