P5- Taller d'activitats de Picasso

A l'escola, van venir unes noies del Museu Picasso a fer-nos un taller de diferents activitats relacionades amb Picasso. 

A la primera sessió ens van portar la màquina del temps i vam estar parlant de les nostres emocions i sentiments durant el confinament de la pandèmia. Després, ens van ensenyar el quadre de la Margot i vam observar les seves característiques. Seguidament ens van oferir pintar-nos les cares entre nosaltres amb ceres i finalment ens vam fer una foto amb les cares pintades i amb mocadors al cap realitzant la mateixa postura que representa la Margot al quadre. 

A la segona sessió ens van presentar els quadres del músic i de les Menines de Picasso. Ens van ensenyar moltes característiques de cada un d'ells. Després vam fer una dinàmica de dibuixar el que ens transmet la música. Ens van donar una cartolina DIN A3 amb quatre apartats, en cadascun d'ells havíem de dibuixar allò que ens transmetia la música. Van quedar uns dibuixos ben bonics!

A la tercera i última sessió ens van portar un photocall molt colorit i haviem de representar les emocions que ens deien. Per exemple si deien: "T'has caigut i t'has fet mal al peu", llavors els nens havíen de posar-se amb cara trista al photocall. També vam fer unes màscares de mussol. 

Vam aprendre moltes coses i vam gaudir molt del taller. Ja estem preparats per anar al Museu Picasso.  



Etiquetes de comentaris: , , , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.