LLAR - Dia mundial dels animals

Avui, amb motiu del Dia Internacional dels Animals, hem preparat tres propostes especials a la classe perquè els infants poguessin conèixer i explorar diferents hàbitats i els seus animals característics. A través del joc i la manipulació, els nens i nenes han pogut descobrir la sabana, la selva i el mar, tot gaudint d’una experiència sensorial única.


A la primera proposta, els infants han treballat amb una safata plena de sorra, que representava la sabana. Aquí, han pogut jugar amb animals com elefants, zebres i girafes. Mentre manipulaven la sorra, han recreat paisatges secs i oberts, com els que podem trobar en aquest hàbitat, i han conegut els animals que hi viuen.

A la segona activitat, la safata estava coberta de fulles seques de tardor, que representaven la selva. Els nens i nenes han pogut amagar i trobar animals com lleons i tigres, simulant el fullatge dens i variat d’una selva tropical. La proposta ha estat molt sensorial, ja que a més de veure els animals, han pogut tocar i sentir les textures de les fulles mentre descobrien els secrets de la selva.

Finalment, a la taula s'ha recreat l’oceà amb diferents materials blaus i transparents, on els infants han pogut jugar amb animals marins com taurons, orques i balenes. Aquesta proposta ha permès als nens i nenes experimentar amb els animals que viuen al fons del mar, i imaginar-se nedant amb ells en les profunditats.















This is the most recent post.
Entrada més antiga

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.