LLAR - Minimón de cotxes

Una Jornada Divertida Jugant amb Cotxes a la Llar


Els infants han gaudit d'una proposta plena de creativitat i moviment: jugar amb cotxes! Els nens i nenes han estat els protagonistes de la proposta, creant les seves pròpies carreteres i circuits per després gaudir amb els cotxes que teníem preparats.

Els infants han col·laborat entre ells per muntar les carreteres utilitzant peces de puzle grans. Aquest procés no només ha estat molt divertit, sinó que també ha fomentat el treball en equip i la creativitat, ja que han hagut de decidir quina forma donaven al circuit i com connectaven els diferents camins.

Els infants, també, han pogut jugar amb els cotxes sobre una gran catifa que simulava una carretera. A través d'aquesta proposta, han après a reconèixer els diferents elements d'una ciutat o poble, com els carrers, els semàfors, les rotondes i els edificis, tot jugant amb els seus cotxes preferits. Han conduït els seus vehicles amb entusiasme,

A més de passar-s'ho d'allò més bé, aquesta proposta ha ajudat els infants a desenvolupar habilitats importants com la coordinació, la motricitat fina i el pensament espacial.










Etiquetes de comentaris:
This is the most recent post.
Entrada més antiga

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.