Els escultors i les escultores de P5 creen una gran obra!

El primer que vam fer va ser experimentar amb els materials de reciclatge que havíem recol·lectat i vam veure com eren i els vam classificar. Desprès, vam fer una pluja d'idees i d'entre totes les que van sorgir, vam fer votacions a mà alçada i desprès d'una bona estona vam decidir que volíem construir una torre!

Cadascú tenia idees diferents al cap de com volia que fos la torre, i per això, vam decidir passar aquestes idees sobre paper per poder-les compartir amb la resta.Seguidament, vam començar a construir, enganxant capses de cartró amb cinta adhesiva de paper. A més, mentre construíem, anaven sorgint noves idees que anàvem compartint com ara posar tres torres petites a la part més alta o fer una bandera.

Un cop construïda vam començar a pintar-la de colors diferents tal i com havíem decidit prèviament. Quan ja havíem construït i pintat la nostra torre trobàvem que calia quelcom més. Desprès d'una conversa vam decidir que volíem dibuixar finestres i maons per tota la torre perquè semblés més real.

Per últim, vam pensar en el nom que volíem posar a la nostre escultura. Vam aportar idees i vam fer votacions novament i, curiosament tots vam estar d'acord que volíem que es digués “Torre màgica”!

Un cop acabada vam intentar agafar l’escultura per veure si pesava molt o era lleugera. També, la vam mesurar amb els peus i, desprès, amb cinta mètrica. A més, vam observar-la per veure si era real o abstracta i amb els ulls tancats vam tocar-la per notar si era rugosa o llisa.

I...et voilà! Aquí us presentem la nostra escultura anomenada “Torre màgica”!

Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.