Les granotes hem fet una escultura!

Com ja sabeu, perquè us vam demanar la vostra col·laboració i ja heu vingut a veure-la, hem fet una escultura. És un projecte d'escola, això vol dir que tota l'escola hi ha participat i cada curs ha fet la seva. La idea era fer-la amb materials de reciclatge i que els nens i nenes en fossin els protagonistes, no només recollint el material sinó construint la seva pròpia escultura.
Mireu les fotos i després us expliquem com ho hem fet...



En dues ocasions vam deixar que juguessin lliurement amb tots els materials que ells mateixos havien anat portant a l'escola, i veient com els anaven apilant vaig tenir la idea de proporcionar-los una base i que ells mateixos decidissin com anar posant els diferents materials allà on volguessin.


Primer vam pintar amb pintura una caixa gran que serviria de base a la nostra escultura i quan ja estava seca vam llençar tots els materials en un racó de la classe i en ordre remenaven i triaven allò que els cridava l'atenció i venien a enganxar-ho on els semblava millor.


Quan vam haver de decidir què semblava o que podia ser per posar-li un nom va ser força difícil i finalment li vam posar "Tot i no res", que vol dir que pot ser qualsevol cosa i pot no semblar res.

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.