L'ambulància de P4

Com cada any, tots els nens de l'escola hem treballat un artista. Però aquest curs ha estat diferent ja que hem escollit fer una escultura amb materials reciclats. Per fer-la, hem demanat l'ajuda de les famílies. Gràcies a elles hem fet una gran recol·lecta de material que ens ha facilitat la creació de la nostra obra.
Un dia, les petites formigues van experimentar amb tot el material reciclat que van portar. D'aquesta manera, podien anar pensant quina escultura volien crear. Desprès van dir varies opcions i es va fer una votació. Va guanyar fer una ambulància.
Un cop decidit, vam pensar com es podria fer. Van tenir molt clar que s'havia de fer amb capses de cartró. I de seguida ens vam posar mans a l'obra. Van apilonar les capses fins a crear la seva ambulància. Van enganxar les capses amb cinta adhesiva. Aleshores vam tornar a fer una votació sobre les possibles sirenes que podíem posar. Un cop decidida, es van enganxar. També van votar sobre quina clau era la més bonica i sobre com havia de ser el maletí i el xarop del metge. Un cop fetes totes les votacions, només quedava pintar i enganxar tot al seu lloc.

Aquesta escultura està feta absolutament per ells, la mestra només ha fet d'ajuda a l'hora de retallar o enganxar algunes coses. Totes les decisions les han pres ells. Voleu veure tot el procés d'aquesta escultura feta de manera cooperativa?

Etiquetes de comentaris: , , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.